Biljetter Sweden rock 2024!

Biljetter till Sweden Rock Festival 2024 är nu tillgängliga, och det finns flera alternativ att välja mellan. Genom att köpa biljetter via Ticketmaster kan du vara säker på att få giltiga biljetter till rätt pris.

I denna artikel kommer vi att gå igenom Biljetter Sweden Rock 2024, de olika biljettalternativen, inklusive endagsbiljetter och VIP-paket, samt ge information om parkering och transportalternativ. Oavsett om du planerar att delta under hela festivalen eller bara en dag, finns det biljetter som passar dina behov. För att köpa rätt biljetter till Sweden rock, fortsätt läsa nedan!

Biljettalternativ

Sweden Rock Festival erbjuder flera olika biljettalternativ. Du kan välja mellan 4-dagars pass, endagsbiljetter och VIP-paket. Ett 4-dagars pass kostar 3,898 SEK, medan en endagsbiljett för onsdagen kostar 1,598 SEK (för närvarande slutsåld).

VIP-paketet, som inkluderar tillgång till exklusiva områden och fast lane-inträde, kostar 5,698 SEK för ett 4-dagars pass. Det finns även PLUS-biljetter som inkluderar extra merchandise, men dessa är för närvarande slutsålda.

Köp och leverans

För att köpa biljetter till Sweden Rock Festival, besök Ticketmaster och skapa ett konto i förväg. Detta gör att du kan förbereda dig och köpa biljetterna snabbt. Biljetterna levereras via e-post och kan laddas ner från ditt Ticketmaster-konto.

Det är viktigt att notera att biljetterna inte är personliga, vilket innebär att du kan köpa biljetter för andra. Om du behöver sälja dina biljetter, kan du använda Ticketmaster Resale för en säker och pålitlig återförsäljning.

VIP och PLUS förmåner

VIP-biljetter till Sweden Rock Festival erbjuder flera exklusiva förmåner. Dessa inkluderar tillgång till VIP-områden, fast lane-inträde, en begränsad upplaga av en hoodie, samt ett schema med lanyard.

PLUS-biljetter inkluderar en merchandise-paket som innehåller en lanyard, schema, tygväska och en festivalposter. Dessa extra förmåner gör VIP och PLUS biljetterna till ett attraktivt alternativ för de som vill ha en mer bekväm och exklusiv festivalupplevelse.

VIP-biljetter ger dig möjlighet att njuta av festivalen med stil. Du får tillgång till särskilda VIP-områden där du kan koppla av och undvika de större folkmassorna. Fast lane-inträde innebär även att du kan komma in på festivalområdet snabbare, utan att behöva vänta i långa köer.

PLUS-biljetterna erbjuder också sina egna fördelar. Förutom festivalens vanliga upplevelser får du ett paket med exklusiv merchandise. Detta inkluderar en praktisk tygväska, en festivalposter och en lanyard med schema, perfekt för att hålla koll på alla band du vill se. Dessa biljetter är ett utmärkt val för de som uppskattar extra detaljer och minnessaker från festivalen.

För att få biljetter sweden rock med dessa förmåner, rekommenderas det att köpa dem så tidigt som möjligt via Ticketmaster. VIP- och PLUS-biljetterna kan snabbt bli slutsålda, särskilt med tanke på deras unika erbjudanden. Genom att planera i förväg och skapa ett Ticketmaster-konto kan du säkerställa att du inte missar chansen att uppleva Sweden Rock Festival på bästa möjliga sätt.

Parkering och transport

Sweden Rock Festival erbjuder flera parkeringsalternativ för besökare. Du kan välja mellan parkering för alla dagar (400 SEK) eller endagsparkering (150 SEK per dag). Parkeringsplatsen ligger 1500 meter från entrén, norr om Norje By, och är tillgänglig från måndag 3/6 till söndag 9/6.

För de som föredrar kollektivtrafik, finns det busspass tillgängliga för 849 SEK. Dessa busspass täcker alla rutter och destinationer, inklusive Kollevik, Olofström, Sölvesborg, Hällevik, Ronneby, Kristianstad och Hörviks hamn.

Biljetter med mervärde

Sweden Rock Festival erbjuder en komplett upplevelse för alla musikälskare. Genom Ticketmaster kan du enkelt säkra dina biljetter, vare sig det är ett 4-dagars pass, en endagsbiljett eller ett exklusivt VIP-paket. VIP-biljetterna ger dig tillgång till särskilda områden och snabbare entré, medan PLUS-biljetterna inkluderar extra merchandise. För dem som behöver sälja sina biljetter finns Ticketmaster Resale som en säker lösning.

Parkering och transport är välorganiserade med flera alternativ. Parkeringsplatser finns tillgängliga både för alla dagar och för enskilda dagar, medan busspass täcker alla viktiga rutter. Genom att förbereda dig i förväg och skapa ett Ticketmaster-konto kan du säkerställa en smidig biljettköp och leverans.

Att delta i Sweden Rock Festival handlar om att skapa minnen och njuta av musiken. Med rätt biljett kan du maximera din upplevelse och få ut det mesta av festivalen.

Lämna en kommentar